Preview

Promo aanbiedkado

Kijk hier voor een greep uit het assortiment. Wanneer u vrijblijvend een inlogcode aanvraagt kunt u het volledige aanbod bekijken.

klik hier om in te loggen
democode aanvragen
De elegante Sennheiser Koptelefoon is een middelgrootte supra-aurale koptelefoon die geweldige geluidskwaliteit en demping van omgevingsgeluid biedt.
Zijn roteerbare oorkussens en de enkelzijdige kabel maken hem een professionele metgezel zelfs voor DJ's. Deze koptelefoon komt met een handige opbergbuidel om hem gemakkelijk op te kunnen bergen of te vervoeren.
De Magisso snijplank maakt snijden gemakkelijker, veiliger en overzichtelijker. De nieuwe en innovatieve snijplank is gemaakt van bamboe, wat antibacterieel en duurzaam is. De randen aan beide zijden van de snijplank zijn ontworpen om tijdens gebruik stabiliteit te geven tegen de rand van het keukenblad.Dit unieke ontwerp geeft extra ondersteuning voor het keukenmes en maakt het hakken van de groenten gemakkelijker.
Je kent die situaties wel dat je een waar gevecht levert met je paraplu. Al worstelend in een straffe wind probeer je je met een paraplu tegen de regen de beschermen en dan klapt hij om, breekt hij doormidden of prikt je in de ogen. Dit gebeurt iedereen wel eens. Met deze paraplu maak je een einde aan je frustratie én help je de parapluberg te verminderen. Door het slimme en aerodynamische ontwerp vindt de stormparaplu de beste positie in de harde wind. Hij klapt niet om en is zelfs in harde wind met slechts één hand vast te houden.Deze opvouwbare stormparaplu opent én sluit met een druk op de knop.
De Lachende Boeddha leefde 1100 jaar geleden in het oude China. Deze beroemde monnik bracht met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk. Het wrijven over Boeddha’s buik is dan ook al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed en deze bijzondere traditie vormde de inspiratie voor een collectie verkwikkende producten die lichaam en geest verwennen. Onze Laughing Buddha collectie geeft je jouw dagelijkse dosis geluk met de frisheid van biologische Mandarijn en de revitaliserende kracht van Yuzu.